Ole Hoff

Fra Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug
Revisjon per 11. sep. 2020 kl. 14:10 av GardemannSabeltann (diskusjon | bidrag) (Ny side: Det er vanskelig å si om Ole Hoff var kom før eller etter Neuf eller hvor Neuf begynner og Ole slutter. Ole kan materialisere fra intet i laugets mørkeste øyeblikk ved ødelagt utsty...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk

Det er vanskelig å si om Ole Hoff var kom før eller etter Neuf eller hvor Neuf begynner og Ole slutter. Ole kan materialisere fra intet i laugets mørkeste øyeblikk ved ødelagt utstyr eller annen generell uorden. Det er også menn tilknyttet Ole som også kan dukke opp for å sette i stand kjøleskap eller ordne andre praktiske problemer som kan være kjente eller ukjente.

Herr Hoff har vært i lauget i alle år og er laugets fremste afficionado av nyttig og mindre nyttig detritus til allmenn glede og noe mer spesifikk sorg.

Om du har et akutt problem med en kvern som ikke kverner, en pumpe som ikke funker eller en nybegynner som ikke rydder så kan du viske stille i vinden inn i noe du ikke vet hva er på lauget at du ikke husker hvorfor dette er nyttig og at du planlegger å kaste det. Da vil sansene til Ole vibrere og du vil raskt få muligheten til å få ordnet opp i tekniske problemer.

Generelt har Ole peiling og om du lurer på noe med bryggeriet kan du forvente å få et særdeles grundig og enda mer særdeles veloverveid svar på det du lurer på.