Gå til innhold
Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug

Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug

  • Brygging
    • Våre brygg
    • Bryggeriet
    • Speidel
    • Booking av Bryggeriet
    • Bryggeressurser
  • Aktiviteter
    • Mandagshangout
    • Arrangementer
      • Årsmøte
      • Eplehelga
      • Publikumsfavoritten
      • Ølsmaking
      • Galla
      • Gangfest
    • Temakvelder / Ølforedrag
    • Kurs
      • Nybegynnerkurs
      • Speidelkurs
      • Bryggerutdanning
    • Bryggetitler
  • Bli Medlem!
  • Om oss
    • DNS
    • Utmerkelser
    • Kontakt
  • English
  • Wiki
  • Log In
  • Register

Bryggeressurser

Bryggeressurser:

En samling av slidesene vi bruker under kurs og andre ressurser som kan være nyttig under bryggeprosessen.

I tillegg kan det være mye nyttig informasjon på Wikien

Introduksjonskurs

Øl-1000: Vårt mest grunnleggende kurs

Øl2000: Nybegynnerkurset

OL2000 kursholder: Kursholderutgaven med hjelpenotater til kursholdere

Øl3000

Vårt avanserte bryggekurs som går mye mer i dybden på ulike temaer

OL3100: Øldømming, malt og mesking

OL3200: Vann, Humle og Oppskriftdesign

OL3300: Gjær og gjæringsprosessen

Generelt

En kort introduksjon til vann i øl

Manual til speidel Braumeister

Smaksamling: Norbryggs oversikt over smaker og usmaker i øl

2015 BJCP Style guidelines: En oversikt over ølstiler definert av Beer Judge Certification Program

Haandbryggerlaugets etikettgenerator Etikett-o-Matic.

Div

  • Registrer
  • Logg inn
  • Innleggsstrøm
  • Kommentarstrøm
  • WordPress.org
Drevet av WordPress