Uke 16 har vært en bra uke for lauget.
Åse startet med ukens talk på mandagshangouten, hvor hun snakket om ølbrygging og kultur i midtøsten. Her snakket hun for eksempel om hvordan hun fikk prøvesmake et øl en servitør i Jordan hadde brygget. På grunn av mangel av tilgjengelige ingredienser, maltet han selv, og brukte også lokale urter i brygget.

Onsdag holdt Espen og Håkon nybegynnerkurs på engelsk. Det var godt oppmøte på kurset, med 3 personer som møtte opp. Det ble brygget en american wheat (Navn: Careless Wheatsper v4). Kurset gikk smertefritt selv om noe av utstyret ikke fungerte slik som det skulle.

Ellers har det i tillegg blitt brygget 3 brygg denne uka. Første var frida som brygget en Rye IPA (Navn: Ruger på noe). På fredagen ble det brygget en Tysk pilsner (Navn: KnabbMegPlis) som er inspirert av bryggemester Håkon sin Knabbpils. Samtidig ble det brygget 80l ingefærøl til 16. Mai galla, dette er da for de som ikke er glad i øl (hvis det går an), eller vil unngå store mengder gluten. Samtidig fatet Homebrew sitt første brygg, og 2 batcher ble flasket av andre bryggere som falt innom. Med andre ord har det vært en meget hyggelig og effektiv uke på lauget.

