Studiestart for KSHB!

De siste ukene har vært et par spennende og begivenhetsrike for KSHB.
Semesterstart med foreningsdager på Blindern og Chateau Neuf, med tilhørende informasjonsmøte og sist men ikke minst vår egen syvårs-feiring.

Foreningsdagene var hektiske, med mange nye og gamle studenter. Det var artig å se hvor mange som hadde hørt om foreningen fra før og var interesserte, i tillegg til hvor mange som fikk sitt første møte med oss her. Vi var først på blindern, sammen med omkring 130 andre foreninger for å informere om hva vi gjør, hvordan vi gjør det, og hvorfor. Samme uken var det foreningsdag på Chateau Neuf, hvor vi hadde informasjonsmøte for de som var interesserte i lokaler, og litt mer inngående hva lauget gjør. Over førti interesserte møtte opp, og selv om vi har fått nye lokaler med god plass, var det trangere enn forventet.

Utenom det ble det en storslått feiring på ekte KSHB-vis med medlemmer fra første til siste generasjon bryggere hos oss. I tillegg til taler og skåling ble det ble smaking av brygg #1, #27 og sist men ikke minst #50, Deepwater Horizon, som kjent fra boken “Ølbrygging, fra hånd til munn”.

#50 Deepwater Horizon
Eivind presenterer ølstilen “SMaSH” for gamle og nye medlemmer.

På mandag 28/08 hadde vi også vår første “Monday hangout” for året, og som forventet ble det en folksom affære. Kvelden startet med Eivinds presentasjon om SMaSH (Single Malt and Single Hops) og fordelene å brygge dette kan gi deg som en brygger. I løpet av kvelden fikk vi gjort alt fra å rydde de gamle kontorene til å kjøre et brygg på 100l-systemet vårt. Nå er vi nesten ute av gamle kontorer, og har fått stablet opp i nytt lager og bryggeri.