Medlemskap

Medlemskap

Medlemskap i Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug (KSHB) er åpent for alle. Primærmålgruppa er imidlertid studenter, så styret kan om nødvendig begrense opptak av medlemmer som ikke er studenter, om det skulle bli for få studenter i medlemsmassen.

Medlemskap i KSHB koster 200 kr per kalenderår. Man må også være medlem i Det Norske Studentersamfund, som gir oss lokaler, dekker strømregninga og kvitter seg med alle tonnene med maltrester vi etterlater oss. Per 2018 koster medlemskap der 100 kr i året. For mer info kan du sjekke sidene deres.

Medlemmer i Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug får:

  • Muligheten til å delta på medlemskvelder hver mandag.
  • Muligheten til å brygge øl på laugets utstyr i lokalene våre på Chateau Neuf. Forutsetningen for dette er at det er med minst en person som er sertifisert på bruk av utstyret, og at det bookes her på nettsiden i forkant.
  • Muligheten til å delta på interne smakinger og arrangementer.
  • Muligheten til å delta på årsmøtet og være med å bestemme hvilken retning foreningen skal ta.
  • Tilgang til laugets lukkede Facebook-gruppe hvor vi planlegger, gir beskjeder og diskuterer.
  • Generell hygge og festligheter.

Medlemskapskrav

Det vi forventer av medlemmer, er en generell interesse for øl, ølbrygging og ølkultur, og at de prøver å delta aktivt og bidra til foreningen etter beste evne.

De formelle kravene for å være medlem er at man hvert semester deltar på minst 25 % av våre hangouts, selvstendig brygger en øl i våre lokaler og holder et miniforedrag under en hangout.

Vi forventer også at nye medlemmer gjennomfører nybegynnerkurset og Speidel-kurset det semesteret de blir med.

Jeg vil bli medlem!